DVD 15- jarig jubileumconcert

10

Tik op foto voor de teaser.

Op 15 mei 2017 vierde Wesly zijn 15-jarig artiesten jublieum in het koninklijk Concertgebouw van Amsterdam. Een droom die uit kwam… Een reis door de tijd, een reis vanaf het begin ‘Op Weg’ naar nu. Een spetterende show onder begeleiding van een imposante band. Het complete concert nu op 1 DVD. Avrotros maakte in samenwerking met Sterrennl een prachtige documentaire over 15 jaar Wesly. Op de Bonus CD staan o.a. de volgende trakcs: “Steeds als jij me aankijk” “Zal ik jou ooit nog zien” en “Zo verwend”.

0 thoughts on “DVD 15- jarig jubileumconcert”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volgende optreden

  • za
    22
    jun
    2019

    Dorphuis t Podium Kuddelstaart

4 oktober 2019 Afas Live

koop nu je tickets voor 4 oktober 2019 Afas Live

Reserveren via: www.weslybronkhorstlive.nl

Facebook