Wesly Bronkhorst populairste horeca artiest van 2017.

20

Wesly Bronkhorst is door het publiek gekozen tot populairste horeca artiest van 2017 en heeft daarvoor gisteren in een tot de nok toe gevulde A9 Studio in Uitgeest de Koos Alberts Award ontvangen.

‘Ik ben enorm trots op deze prijs. Het is een publieksprijs waarbij het publiek kan stemmen en heeft bepaald dat ik de populairste horeca artiest van 2017 ben. Als artiest wil je dat je liedjes gehoord worden. Gelukkig hebben we natuurlijk de radiozenders die het Nederlandstalig lied draaien en ook de Streamingdienst HITSNL is voor ons erg belangrijk maar het mooiste is nog toch als ik in de horecagelegenheden mag optreden en ik de mensen al mijn liedjes mee zie zingen.

 De Koos Alberts award is een jaarlijks terugkerend evenement en daarmee een geweldig initiatief om het Nederlandstalige lied nog populairder te maken.

One thought on “Wesly Bronkhorst populairste horeca artiest van 2017.”

 1. sylvia legerstee schreef:

  van harte gefeliciteerd lieve wesly met jou award voor de beste horeca artiest dit is jou van harte gegund kanjer hoop je snel weer te zien zal niet makkelijk voor me zijn door dat er iets heel ergs is gebeurd maar ga me best doen als je in Rockanje komt en hopelijk is dat snel gr je fan sylvia

  10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volgende optreden

 • za
  27
  jul
  2019

  Besloten optreden voor campinggasten

4 oktober 2019 Afas Live

koop nu je tickets voor 4 oktober 2019 Afas Live

Reserveren via: www.weslybronkhorstlive.nl

Facebook