Wesly Bronkhorst steunt de Mentelity Foundation.

12

Op 19 mei zal Wesly Bronkhorst een optreden verzorgen op de Mentelity Benefit party 2018.
De Mentelity Foundation is een initiatief van paralympisch snowboarder Bibian Mentel en heeft als doel kinderen en jong volwassenen met een lichamelijke beperking volop aan het sporten te krijgen. En niet zomaar sporten maar extreme boardsports.
Leven met een beperking is niet niks. Juist daarom is het ontzettend belangrijk om te blijven kijken naar de mogelijkheden inplaats van de beperkingen. De Mentelity Foundation organiseert sportieve activiteiten waarbij de lat hoog ligt en die daardoor een hoge bijdrage leveren aan de mentale en fysieke ontwikkeling van mensen met een lichamelijke beperking.
Klik hier voor meer informatie.

0 thoughts on “Wesly Bronkhorst steunt de Mentelity Foundation.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volgende optreden

  • za
    27
    jul
    2019

    Besloten optreden voor campinggasten

4 oktober 2019 Afas Live

koop nu je tickets voor 4 oktober 2019 Afas Live

Reserveren via: www.weslybronkhorstlive.nl

Facebook