Wesly Bronkhorst ‘TROTS’ in AFAS LIVE

100

Wesly Bronkhorst geeft op 4 oktober 2019 een concert in AFAS Live met als titel “TROTS”. Het is een nieuw hoogtepunt in de carrière van de zanger. Kaarten zijn direct in de verkoop gegaan via www.weslybronkhorstlive.nl

Bestel hier je tickets

De voor een ‘Edison Pop 2019’ genomineerde zanger vierde in 2017 zijn 15-jarig artiesten jubileum met een groots concert in het tot de laatste stoel uitverkochte Concertgebouw van Amsterdam. Ook werd hij dit jaar verkozen tot ‘Populairste Artiest 2018’.
Zijn bekendste liedjes zijn ‘Kom Allemaal Maar In Mijn Armen’, ‘Als Jij Had Gedacht’ en natuurlijk de hit van 2018 ‘Trots Op Jou’. Voor die single kreeg hij onlangs een BUMA NL Award in de categorie ‘Beste Single 2018’ en een Buma NL Award voor ‘Meest Gestreamde Track 2018’. Het nummer dat weken lang op nummer 1 stond heeft, 9 maanden na de release, bijna 4,5 miljoen views op YouTube en is op Spotify al bijna 2 miljoen keer beluisterd.
Wesly Bronkhorst is op dit moment een van de meest geboekte artiesten van Nederland.

“Het is een bekroning op meer dan vijftien jaar heel hard werken dat ik een eigen concert mag geven in AFAS Live op 4 oktober. En voor het succes van het liedje ‘Trots op Jou’ dit jaar. Een droom die uitkomt! Ik ga er voor zorgen dat het een avond wordt voor mijn fans om nooit te vergeten.”, aldus Wesly Bronkhorst.
Tickets voor Wesly Bronkhorst – Trots zijn verkrijgbaar vanaf €39,95 inclusief servicekosten via www.weslybronkhorstlive.nl

0 thoughts on “Wesly Bronkhorst ‘TROTS’ in AFAS LIVE”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volgende optreden

  • vr
    23
    aug
    2019

    Molenfeesten Bergen op Zoom

4 oktober 2019 Afas Live

koop nu je tickets voor 4 oktober 2019 Afas Live

Reserveren via: www.weslybronkhorstlive.nl

Facebook