Video | TV Oranje special

00

Wesly Bronkhorst neemt TV Oranje mee op pad door zijn thuisstad Amsterdam. Hij laat zijn oude huis zien aan het Zoutkeetsplein en trakteert op een biertje in zijn favoriete café in de Jordaan. Daarbij vertelt hij over zijn jeugd, waarin hij altijd bezig was met muziek. Het leidde ertoe dat hij ging zingen en zelf liedjes begon te schrijven. Toen hij op het podium mocht staan met René Froger wist Wesly dat hij professioneel zanger wilde worden. Hij zong jarenlang in het bekende café Bolle Jan bij het Rembrandtsplein en beleefde vervolgens als artiest vele hoogtepunten. Wesly neemt TV Oranje ook mee naar zijn kantoor aan een Amsterdamse gracht, van waaruit alles wat hij op muzikaal gebied doet bepaald wordt. Aan de muur hangen zijn grote helden: Elvis Presley en André Hazes. En hij kan er zelfs een mini-optreden verzorgen…

Bekijk hier de beelden :