Realitysoap voor Wesly Bronkhorst

20

Een kijkje in het dagelijkse leven van zanger Wesly Bronkhorst
Twee jaar na zijn laatste album “Wesly Bronkhorst” Komt de populaire zanger met een ijzersterke opvolger. Het nieuwe album is alweer het derde album van Wesly en is er een die recht uit zijn hart komt. Met hart en ziel is er gewerkt aan dit album dat is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis. Op het nieuwe album staan naast de reeds verschenen single’s “Ik Ga Maar”, “Vaya Con Dios”, ”Mooiste Van De Klas” en “Zo Verwend” nog twaalf prachtige nieuwe nummers.
Op weg naar deze happening is Wesly uitgebreid te volgen. Er gaat online een gelijknamige realitysoap uitgebracht worden waarbij alles uit het leven van Wesly Bronkhorst voorbij komt, op weg naar de release van zijn nieuwe album en daar voorbij. De spanning, de unieke band met Raymond de Bruijn, de geweldige momenten met zijn dochter Beau, zijn optredens en de samenwerking met diverse artiesten niets blijft onbesproken in deze unieke realitysoap. Voor zijn fans onmisbaar maar ook zeer zeker voor het Nederlands publiek de moeite waard om Wesly te volgen in dit spannende traject.
Wesly Bronkhorst begon op 18 jarige leeftijd met zingen. Al snel bleek dat deze artiest van zijn passie zijn werk kon maken.
Hij komt terecht in Cafe Bolle Jan. Dit is voor hem, net als voor uiteraard Rene Froger, slechts het begin. Hij is hier de vaste zanger en door zijn unieke stemgeluid, in combinatie met de geweldige sfeer die hij keer op keer weet te creëren, wordt hij al snel een bekende naam in de in de artiestenwereld.

Bekijk hier aflevering 1:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/o7b9EVjlU_8″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

0 thoughts on “Realitysoap voor Wesly Bronkhorst”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volgende optreden

  • di
    18
    dec
    2018

    Besloten optreden

Paasbrunch 22 april 2019 Will’s Nieuwegein

Paasbrunch 22 april 2019 Will’s Nieuwegein

Reserveren via: info@wbentertainment.nl

Facebook